Bursa'da zabıtadan ramazan öncesi fırınlara denetim | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 02:07
SON DAKİKA

Bursa’da zabıtadan ramazan öncesi fırınlara denetim

Bursa Osmangazi Belediyesi, Ramazan Ayı öncesinde ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini arttırdı.

reklam
Bursa’da zabıtadan ramazan öncesi fırınlara denetim
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2019 - 14:59

reklam

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve uygun gramajlı ekmek tüketebilmesi adına rutin olarak sürdürdüğü kontrollerini Ramazan Ayı dolayısıyla sıklaştırdı.

İşletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve ürün gramajı yönünden denetleyen ekipler, kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere eksikliklerini tamamlamaları için süre verip haklarında tutanak tutuyor.

Verilen süre sonunda yeniden eksiklik tespit edilmesi durumunda ise işletme sahiplerine cezai işlem uygulanıyor.

Zabıta ekiplerinin kontrolleri sırasında eksik gramajlı olduğu tespit edilen ekmeklere hayır kurumlarına verilmek üzere el konulurken, işletme sahibi hakkında ise tutanak tutuldu.

Belediye yetkilileri, özellikle Ramazan Ayı’nda tüketimi artan gıdalara yönelik kontrollerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam