Bursa'daki 'Atatürk Kros Yarışı' skandalı Meclis gündeminde | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 19:38
SON DAKİKA

Bursa’daki ‘Atatürk Kros Yarışı’ skandalı Meclis gündeminde

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’inci ölüm yıl dönümü öncesi Bursa’da Milli Eğitim’in yol açtığı skandal Meclis Genel Kurulu’na taşındı.

reklam
Bursa’daki ‘Atatürk Kros Yarışı’ skandalı Meclis gündeminde
Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 12:10

reklam

Bursa’da Uludağ Rotary Kulübü’nün düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Kros Yarışlarına Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilk etapta olur vermesi, ancak daha sonra katılımı engellemesi Meclis gündemine taşındı.

Genel Kuru’da gündem dışı söz alan CHP Bursa Milletvekilili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, şunları söyledi:

“Bugün Pakize Anne’nin duruşmasında Erdoğan’ın avukatı “Katılma dilekçesini sehven vermişiz.” diyerek şikâyetinden vazgeçti ve milletin vicdanında zaten suçlu olmayan Pakize Akbaba beraat etti. Ne tesadüftür ki yine bugün Bursa Osmangazi İlçe Millî Müdürü, on üç yıldır Atletizm Federasyonuyla düzenlenen ve her yıl okullara duyuru için bildirdiği koşuyu bu yıl “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu” olduğu için son dakika okullara yazı yazarak ilk duyuruyu sehven yaptığını bildirip koşuya hazırlanan çocukları hayal kırıklıklarıyla evlerine gönderdi. Soruyorum: Her işi sehven yaptığınıza göre, şehit analarını sehven yargıladığınıza göre, Atatürk koşusunu sehven duyurup çocukları son anda sehven engellediğinize göre o koltuklarda da sehven mi oturuyorsunuz?”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam