Bursa'daki o cinayette gelişme | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 06:30
SON DAKİKA

Bursa’daki o cinayette gelişme

Bursa’nın İnegöl ilçesinde düğün salonu önünde işlenen cinayetle ilgili karar Yargıtay’dan döndü.

reklam
Bursa’daki o cinayette gelişme
Son Güncelleme :

13 Eylül 2019 - 12:15

reklam

4 Mayıs 2014 tarihinde bir düğün salonu önünde iki grup arasında çıkan kavgada Murat Torun’un bıçaklanarak hayatını kaybetmesiyle alakalı 3 sanığa toplam 55 yıl ve müebbet hapis cezası verilmişti.

Sanıklardan Halil K, “Bu olaya karıştığım için çok pişmanım. Husumetim yoktu. Beraatımı istiyorum” demişti. 2015 yılındaki son yargılamada şüpheli Halis K.’ye müebbet ve 16 yıl ay 6 hapis, Rıza T.’ ye 21 yıl 6 ay hapis ve 2.4 bin TL para cezası, Salih G.’ye ise 17 yıl hapis cezası verilmişti.

Temyize gönderilen dosyayı inceleyen Yargıtay, Salih G. ve Halil K’nin cezalarını onaylarken, sanıklardan Rıza T’ye verilen cezanın az olduğu kanaatine vardı. Yargıtay dosyayı bozarak İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’ne geri gönderdi. Önümüzdeki günlerde Rıza T’nin davası tekrar görülecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam