Bursa'daki silahlı saldırıda gelişme | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 17:17
SON DAKİKA

Bursa’daki silahlı saldırıda gelişme

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan iki kişi tutuklandı.

reklam
Bursa’daki silahlı saldırıda gelişme
Son Güncelleme :

04 Eylül 2019 - 12:25

reklam

Olay, geçtiğimiz günlerde Ahmet Akyollu Caddesi üzerinde bulunan bir oto kiralama iş yerinde meydana geldi. Kerem A. ile oğlu Kenan A, oto kiralama iş yerine giderek, Ahmet C. ve oğlu Alper C. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Silahların konuştuğu kavgada Kenan A., silahla Ahmet C.’yi vurdu. Bu sırada Ahmet C.’nin oğlu Alper C. de babasını vuran şahsa ateş etti. Şahıslar araçlarına doğru kaçtı.

Arabasından başka silah alan Kerem A., tekrar geri gelerek, Alper C.’yi vurup kaçtı. Bu sırada silah seslerine dışarıya çıkan oto kiralama iş yerinin yanında bulunan Yaşar A. da çıkan mermilerin hedefi oldu. Kolundan yaralanan Yaşar A., Ahmet C. ve oğlu Alper C. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Silahlı çatışmada yaralanan Kenan A. ile babası Kerem A. ise kendi araçlarıyla hastaneye gitti.

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen baba ve oğlu geniş güvenlik tedbirleri altında Bursa’ya sevk edildi. Hayatını kaybeden Alper C. ise geçtiğimiz günlerde gözyaşları arasında toprağa verildi. Öte yandan olaya karışan Kerem A. ile oğlu Kenan A.’nın tedavileri Bursa’da yapılıyordu. Tedavisi tamamlanan Kerem A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı olayda yaralanan Kenan A’nın da tedavisi bitti. Kenan A. da tutuklanarak babası gibi cezaevine gönderildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam