Bursa'daki yarışmaya yoğun ilgi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 09:57
SON DAKİKA

Bursa’daki yarışmaya yoğun ilgi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 5. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali çerçevesinde düzenlenen “Tencereni kap da gel” adlı zeytin ve zeytin yağlı yemek yarışması hanımlardan büyük ilgi gördü.

reklam
Bursa’daki yarışmaya yoğun ilgi
Son Güncelleme :

02 Eylül 2019 - 14:20

reklam

Yarışmayı yemek programlarından tanınan ünlü gurme Emine Beder jüri üyesi oldu. Programı Youtube’da Gez Gez Dolaş programları ile tanınan anne kız Sude ve Çiğdem Öğütçü sundu. Festival alanında gerçekleşen yarışmaya dokuz kadın aşçı katıldı. Ayrıca Gemlik Belediye Meclis Üyesi Mahmut Solaksubaşı da yaptığı zeytin yağlı pilav ile yarışmaya katıldı.

Yarışma boyunca zeytin yağlı yemek yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları yarışmacılar ile paylaşan Beder, Gemlikli aşçıların yemekleri karşısında hayranlığını gizleyemedi. En yüksek puanı alarak birinci gelen yemek ile poz veren Beder, “Özenerek hazırlanmak da yarışmanın önemli bir parçasıdır” dedi.

Emine Beder, zeytin yağı konusunda bundan sonra tercihinin Gemlik yağı olacağını söyledi.

Yarışmada derece elde eden aşçılara ödülleri verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam