Bursalı İpek Türkiye'yi temsil edecek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:22
SON DAKİKA

Bursalı İpek Türkiye’yi temsil edecek

Karacabeyli sporcu İpek Kolsuz, Almanya’nın Riesa kentinde düzenlenecek olan Dünya Dans Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı elde etti.

reklam
Bursalı İpek Türkiye’yi temsil edecek
Son Güncelleme :

25 Ekim 2019 - 17:10

reklam

Karacabey’de özel bir okulda 2’nci sınıfta okuyan 7 yaşında İpek Kolsuz, 22-23 Haziran’da İstanbul’da düzenlenen yarışmada 12 kişinin yer aldığı grupla beraber “Show Dans” minikler kategorisinde Türkiye birincisi olmuştu. İpek Kolsuz ve ekibi, bu aldığı birincilikle, Almanya’nın Riesa kentinde 18-23 Kasım tarihinde düzenlenecek olan “IDO WORD SHOW DANS CHAMPİONSHİPS 2019” Dünya Dans Sporları yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Türkiye’yi milli takım düzeyinde dünyada temsil edecek olan minik sporcu İpek Kolsuz, böylelikle milli sporcu olmaya da hak kazandı. Antrenörlüğünü Meral Ergenç’in yaptığı İpek Kolsuz, iki yıldır Türkiye Dans Sporları Federasyonu’ndan lisanslı olarak spor yaptığı öğrenildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam