Bursalı iş adamı uçakta hayatını kaybetti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 20:48
SON DAKİKA

Bursalı iş adamı uçakta hayatını kaybetti

İstanbul-KKTC seferini yapan uçakta rahatsızlanan 39 yaşındaki Bursalı iş adamı Rahmi Duran Ersuz, hayatını kaybetti.

reklam
Bursalı iş adamı uçakta hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

15 Kasım 2019 - 12:10

reklam

İstanbul Sabiha Gökçen-Ercan seferini yapan uçakta bulunan 39 yaşındaki Rahmi Duran Ersuz hayatını kaybetti.

Rahmi Duran Ersuz’un uçağın Ercan Havaalanına iniş yaptığı sırada aniden rahatsızlanarak hayatını kaybettiği açıklandı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, haberkıbrıs adlı internet sitesinde yer alan haberde Ersuz’un ölümünde ihmal iddiası ortaya atıldı.

Haber Kıbrıs Haber Merkezi’ne ulaşan Osman Bektaş isimli kişi, Ersuz’un açıklandığı gibi ölmediğini iddia etti.

Buna göre, Haber Kıbrıs’a açıklama yapan Osman Bektaş adlı bir yolcu, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 1 saat 15 dakika rötarla havalanan Pegasus PC 1920 sefer sayılı uçağın rötar nedeninin uçağın lastiklerinin değiştiği gerekçesi ile yaşandığını aktardı.

UÇAK PİSTİ PAS GEÇTİ, ERSUZ ANİDEN FENALAŞTI

Kendisinin 24 B numaralı koltukta oturduğunu aktaran Osman Bektaş, rötar nedeniyle uçağa panik bir havada bindiklerini söyledi.

Olayda hayatını kaybeden Rahmi Duran Ersuz’un 25 B numaralı koltukta oturduğuna dikkat çeken Bektaş, uçağın Ercan’a geldiği sırada piste 10 saniyelik bir mesafesi kaldığında pas geçtiğini ve aniden yükseldiğini söyledi.

Herkesin bir anlık korku yaşadığını belirten Bektaş, Rahmi Duran Ersuz’un uçağın yeniden havalanmasının ardından fenalaştığını kaydetti.

Osman Bektaş, Rahmi Duran Ersuz’un fenalaşması üzerine uçakta olaya müdahale edebilecek bir doktorun olmadığını söyledi.

Ersuz’a ilk müdahaleyi uçakta şans eseri bulunan bir hemşirenin yaptığını aktaran Bektaş, “Rahmi Duran Ersuz fenalaştı, yanımda oturan kadın bir hemşireymiş, hemen müdahale etti.

Ersuz, o sırada dilini yutmuştu, hemşire hanım önce dilini çıkarttı ardından kalp masajına başladı.

‘AMBULANS GEÇ GELDİ’

Yaşan olayın ardından uçak inmek üzere iken hostesin “Panik yapmayın ambulans aşağıda hazır” açıklaması yaptığını aktaran Osman Bektaş, uçağın durmasının ardından ambulansın 5 dakika sonra geldiğini ayrıca ambulansta DA doktor olmadığını söyledi.

Bektaş “Ersuz’u elden ayaktan taşıdılar. Ambulansa götürürken zaten hayatını kaybetmişti. Uçağın pilotu bize bilgi vermedi. Ersuz bilgilendirilmediği için panik oldu ve hayatını kaybetti” dedi.

RAHMİ DURAN ERSUZ KİMDİR?

39 yaşında hayatını kaybeden Ersuz, Nilüfer Akva Sanayi Sitesinde 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren İlke CNC Otomat adlı firmanın genel müdürü olarak görev yapıyordu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam