Bursalı ünlü iş adamı hakkında şok karar! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 12:49
SON DAKİKA

Bursalı ünlü iş adamı hakkında şok karar!

Bursa’nın ünlü iş adamlarından, Bursaspor’un eski yöneticilerinden Halil Özyürek hakkında tutuklama kararı çıktı.

reklam
Bursalı ünlü iş adamı hakkında şok karar!
Son Güncelleme :

19 Kasım 2019 - 17:10

reklam

Bursa’da özellikle Yıldırım ilçesinin Millet Mahallesi’nde yaptığı inşaatlarla tanınan Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyürek hakkında tutuklama kararı çıktı.

Yıldırım’ın yanı sıra Yunuseli ve Hasanağa bölgesinde çok sayıda konut projesi bulunan Yüksekoba İnşaat’ın bir süredir ekonomik kriz nedeniyle projeleri durdurduğu biliniyordu.

Bunun üzerine maket üzerinden adi sözleşmelerle konut satın alan çok sayıda kişi, Özyürek hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

Yüksekoba İnşaat ile ilgili ilk duruşma bugün Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada 48 müşteki ve sanık Halil Özyürek dinlendi. Mahkeme heyeti duruşma sonunda Halil Özyürek’in tutuklanmasına, kardeşi Murat Özyürek hakkında ise yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

Kararın ardından Özyürek cezaevine gönderildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam