Bursalılar dikkat! Bu ilaç uyuşturucu diye satılıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 16:02
SON DAKİKA

Bursalılar dikkat! Bu ilaç uyuşturucu diye satılıyor

Bursa’da narkotik ekipleri uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişiyi gözaltına aldı. Şahsın üzerinde yapılan aramada reçeteli olarak satılan LYRİCA isimli ilaç ve metamfetamin ele geçirildi.

reklam
Bursalılar dikkat! Bu ilaç uyuşturucu diye satılıyor
Son Güncelleme :

27 Mart 2019 - 11:45

reklam

SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

Bursa’da Narkotik ekipleri F.G.’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonrası F.G.’nin yakalanması için düğmeye basıldı. Gözaltına alınan zehir tacirinin üzerinden eczanelerde reçeteli olarak satılan 125 adet LYRİCA isimli kuvetli bir antidepresan ve 125 gram metamfetamin ele geçirildi. F.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

LYRİCA NEDİR?

LYRİCA, sara nöbetlerinde ve kaygı bozukluğu tedavisinde kullanılıyor. İlaç hastalığı olmayan kişilerde kullanıldığında ise sinirlere ve beyne etki ederek uyuşturucu etkisi veriyor. Ailelerin ise bu ilacı paketinde ve ambalajında satıldığı için diğer ilaçlardan ayırması zor oluyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam