Bursalılar Dr. İsmail Fakı'yı unutmadı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 15:41
SON DAKİKA

Bursalılar Dr. İsmail Fakı’yı unutmadı

Bursa Göğüs Hastanesi Kurucu Başhekimi Dr. İsmail Fakı Doktor İsmail Fakı, vefatının 6. yılında Bursa’daki mezarı başında dualarla anıldı.

reklam
Bursalılar Dr. İsmail Fakı’yı unutmadı
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2019 - 17:10

reklam

Bursa’da sağlık hizmetleri alanında 30 yılı aşkın süre ile çalışma yapan ve gönüllerde taht kuran Dr. İsmail Fakı vefatının 6.yılında Emirsultan Mezarlığı’nda dostları, arkadaşları, akrabaları tarafından anıldı.

Kur’an-ı Kerim okunan ve dualar edilen anma töreni sonrası gözyaşları içinde kalan Prof. Dr. Mustafa Kara, “Gönüllere girmek kolay değil. Herkes gönüllere giremez. Ama Dr. İsmail Fakı istisnasız herkesin gönlüne girmeyi başarabilmiş mümtaz insanlardan biriydi” dedi.

Bursa Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi İhsan Bilgili ise “Geçmiş yıllarda vermiş olduğum önergede olduğu üzere, Dr. İsmail Fakı adının bir sağlık tesisine bir hastaneye, özellikle de kurucusu olduğu Göğüs Hastanesine verilmesi hususundaki ısrarlı taleplerimizi bugün de tekrarlıyoruz. Bu konuda sağlık bakanı ve Bursa milletvekillerinden ilgi ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam