Bursalılara deveci armudu ikram edildi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 15:05
SON DAKİKA

Bursalılara deveci armudu ikram edildi

“5. Deveci Armudu Şenliği” kapsamında Gürsu Kapalı Semt Pazarı’nda oluşturulan stantta, deveci armudunun tanıtımı ve satışı yapıldı.

reklam
Bursalılara deveci armudu ikram edildi
Son Güncelleme :

05 Aralık 2018 - 10:36

reklam

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez, yurtdışından gelen uzman konuklar ve meclis üyelerinin katılımıyla, pazar alışverişine gelen ilçe halkına deveci armudu ikram edildi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un adıyla bütünleşen ve bir dünya markası olan deveci armudumuzu tanıtmak, üreticilerimizin sorunlarına çözümler bulmak için her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Şenliğimiz kapsamında bugün de hemşehrilerimizin ağzını tadlandırmak için deveci armudu ikramında bulunduk.” dedi.

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu Ziraat Odası, Uludağ Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Southern Unıversıty işbirliğinde düzenlenen “5. Deveci Armudu Şenliği” kapsamında, üretimden tüketime, tüm süreçleriyle, deveci armudu masaya yatırıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam