'Bursa'nın dereleri boş, su şirketlerinin kasaları dolu' | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 12:53
SON DAKİKA

‘Bursa’nın dereleri boş, su şirketlerinin kasaları dolu’

Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER) Bursa’nın temel su kaynağı olan Uludağ’ın derelerini incelemeye aldı. Dereleri tek tek gezen DOĞADER üyelerinden çarpıcı bir açıklama geldi: Dereler boş, ama su şirketlerinin kasaları dolu…

reklam
‘Bursa’nın dereleri boş, su şirketlerinin kasaları dolu’
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2019 - 20:10

reklam

Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER) Bursa’nın temel su kaynağı olan Uludağ’ın derelerini incelemeye aldı.

Dereleri tek tek gezen DOĞADER üyeleri korkunç bir manzarayla karşılaştı.

DOĞADER’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Uludağ’ın pınarlarını derelerini kuruttular! DOĞADER ekibi olarak bugün yapmış olduğumuz incelemelerde gördük ki Uludağ’dan Bursa’mıza inen bütün dereler kupkuru… Dereler boş ama su şirketlerinin şişeleri ve kasaları dolu” ifadeleri kullanıldı.

Uludağ’da şu ana kadar yaklaşık 10 derede inceleme yaptıklarını belirten DOĞADER üyesi Murat Demir de “Hiçbir derede gram su yok. Ama her derenin yakınında bir su borusu var, sular borulara hapsedilmiş ve su şirketlerine gittiğimi görmekteyiz. Uludağ’ın dereleri kuru, boş, ama su şirketlerinin kasaları ve su şişeleri dolu”. dedi.

İYİ PARTİ’DEN ALİNUR AKTAŞ’A SU TEPKİSİ

BURSA’DA DOĞA TAHRİBATINA BELEDİYE DE KATILDI

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam