Bursaspor ve Alanyaspor 5. randevuda | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 16:08
SON DAKİKA

Bursaspor ve Alanyaspor 5. randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor, Timsah Stadı’nda Alanyaspor’u konuk edecek. İki takım ligde daha önce 4 kez karşı karşıya geldi.

reklam
Bursaspor ve Alanyaspor 5. randevuda
Son Güncelleme :

19 Kasım 2018 - 0:16

reklam

Yeşil Beyazlılar Galatasaray beraberliği ile Süper Lig ve Avrupa’nın büyük ligleri arasında en fazla berabere kalan takım olarak dikkat çekiyor. Bursaspor oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu hafta konuk Alanyaspor

Süper Lig’in 10. hafta maçında Bursaspor ve Alanyaspor 5. kez karşı karşıya gelecek. 2016 2017 sezonunun ilk maçında Bursaspor Alaynaspor’u deplasmanda 2-0 mağup etmiş, bu maçın rövanşında Bursaspor kendi evinde Alanyaspor’a 3-1 mağlup olmuştu.

2017 2018 sezonunda Bursaspor Timsah Stadı’nda Alanyaspor’u 3-2 mağlup ederken, Alanyaspor Lig’in ikinci maçında Yeşil Beyazlı ekibi kendi sahasında 3-1 mağlup etti.

Bol gollü geçiyor

İki takım arasında oynanan 4 karşılaşmada toplam 15 gol olurken, Bursaspor rakip fileleri 7 kez havalandırdı, Alanyaspor ise 8 gol ile karşılık verdi.

Bursaspor-Alanyaspor mücadelesi 26 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Bursa Büyükşehir Belediye Stadı‘nda oynanacak.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam