Bursaspor'a Çin işi sponsorluk | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 05:50
SON DAKİKA

Bursaspor’a Çin işi sponsorluk

Yeşil Beyazlılar, Çin’in önemli güvenlik sistemleri markalarından Hıkvision ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

reklam
Bursaspor’a Çin işi sponsorluk
Son Güncelleme :

15 Aralık 2018 - 22:31

reklam

Uzakdoğu ülkesi olan Çin’den çıkarak dünya çapında güvenlik sistemleri alanında faaliyet gösteren Hıkvision firması ile Bursaspor’un yolları kesişti.

Bursaspor İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Çin İstanbul Başkonsolosu Wei Cui, Hıkvision Türkiye Ülke Müdürü Johnson Feng’in yanı sıra firmanın yöneticileri, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Törende konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, sponsorluğun bu sezonu kapsadığını Yeşil Beyazlıların Özlüce ve Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki tüm kameralı güvenlik sistemlerinin Hıkvision tarafından sağlanacağını bunun da Bursaspor’un kasasından çıkacak 300 bin lirayı kapsadığını dile getirdi. Ay ayrıca firma aracılığıyla Çinli şirketlerle göğüs ve sırt reklamı için görüşmelerin de başladığını kaydetti.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Çin İstanbul Başkonsolosu Wei Cui de Bursaspor’un önemli bir marka olduğunu, işbirliğinin spor haricinde farklı alanlarla da sürmesi için çalışacaklarını belirtti.

Hıkvision Türkiye Ülke Müdürü Johnson Feng de Çin ile Türkiye arasında köprü olacaklarını vurgularken, “İki ülke arasında turizmi de geliştirmek istiyoruz. Hatta Bursaspor markasını Çin geneline yayarak önemli reklam çalışmaları da yapacağız. Sporcuları da ülkemizde tanıtacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay, Çin heyetine forma hediye ederken, Çinliler de Ay’a çeşitli hediyeler takdim etti.

 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam