Bursaspor'da Romen havası | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 10:29
SON DAKİKA

Bursaspor’da Romen havası

Yeşil Beyazlıların, Rumen sol kanat oyuncusu Iasmin Latovlevici performansıyla parmak ısırtıyor

reklam
Bursaspor’da Romen havası
Son Güncelleme :

05 Şubat 2019 - 8:20

reklam

Son haftalardaki çıkışıyla dikkatleri çeken Bursaspor, yüzünü ligin üst sıralarına çevirmiş durumda.

Takım halinde önemli bir başarıya imza atan Yeşil Beyazlılarda formunun zirvesinde olan ve galibiyetlerde başrol oynayan Rumen oyuncu Iasmin Latovlevici, farklı bir profil çizmeye başladı.

Sezon başında Aziz Behich‘in PSV Eindhoven‘e gitmesiyle oluşan boşluğu Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Iasmin Latovlevici’yle dolduran Bursaspor, Boluspor’dan Umut Meraş’ı da transfer ederek sol kanat için alternatifli bir kadro oluşturmuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın dokunuşuyla bambaşka bir kimliğe bürünen Rumen oyuncu, ligde golcü kimliğiyle ön plana çıktı.
Sol ön tarafta oynayan Latovlevici, Akhisarspor’da yolladığı müthiş füzenin yanı sıra BB Erzurumspor önünde de galibiyeti getiren gole imzasını atmış oldu.

Karşılaşma içinde Umut ile yer değişikliği de yaşayan 32 yaşındaki oyuncu, Dadaşlar önünde iyi bir oyun çıkarttı.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam