Bursaspor'dan Elit galibiyet | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 10:42
SON DAKİKA

Bursaspor’dan Elit galibiyet

U15 Elit Ligi’nde erteleme maçında gençlerimiz büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada uzatma anlarında kaptan Abdullah Eren Türkay’ın golüyle rakibi Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

reklam
Bursaspor’dan Elit galibiyet
Son Güncelleme :

04 Aralık 2018 - 22:29

reklam

Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan mücadelede konuk takım 8. dakikada Demir Ege Tıknaz‘ın şok golüyle 0-1 öne geçti. Golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Bursaspor Barış Atak, Eren Tunalı, Yusuf Kağan Özel ve Abdullah Eren Türkay ile bulduğu sayısız fırsatı golle sonuçlandıramadı, ilk yarı konuk takımın 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda baskısını artıran minik Timsahlar aradığı golü 71’de buldu. Mehmetcan Orhan‘ın sol kanattan uzun pasında topla buluşan Barış Atak şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi, 1-1. Galibiyet golü için ataklarını sürdüren takımımızda sahneye uzatma anlarının sonunda kaptan Abdullah Eren Türkay çıktı. Orta sahada kaptığı topla rakiplerini çalımlayarak ilerleyen Abdullah Eren Türkay, şık bir vuruşla topu direk dibinde ağlarla buluşturdu ve takımını galibiyete ulaştırdı, 2-1.

Bu galibiyetle rakibinin yenilmezlik unvanına da son veren Bursaspor’un gençleri, 3 devreli ligin ilk etabını 19 puanla ikinci sırada tamamladı.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam