Bursa'ya hızlı tren için tarih verdi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 04:10
SON DAKİKA

Bursa’ya hızlı tren için tarih verdi

AK PARTİ Bursa Milletvekili Müfit Aydın, enBursa.com’u ziyaret etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın, hızlı tren projesinin gündemlerinde ilk sırada olduğunu belirterek, “Milletvekilliği dönemimiz bitmeden biz Ankara’ya onunla gidip gelme fırsatını bulacağız” dedi.

reklam
Bursa’ya hızlı tren için tarih verdi
Son Güncelleme :

23 Kasım 2019 - 21:10

reklam

Yeni yayın dönemine başlayan enBursa.com’u kutlayan Aydın, Bursa kamuoyunun yakından takip ettiği hızlı tren projesine ilişkin bilgi verdi.

Projeyle ilgili herhangi bir sorun bulunmadığını söyleyen Aydın, “Milletvekilleri olarak zaman zaman bir araya geliyoruz. Kendimize iki üç kalemi hedef olarak aldık. Bu kalemlerin başında da hızlı tren geliyor. Olmazsa olmaz, bunu yapmamız lazım. Bir talihsizlik yaşadık. Eğer gerçekten güzergah değişikliği olmamış olsaydı, şu anda hızlı trenimiz buradaydı. Ama bir heyelan bölgesine denk geldik. Tekrar güzergahın tesbit edilmesi, oradaki yerlerin istimlak edilmesi belli bir zaman aldı. Fakat şu anda ihalesinde, yürümesinde hiçbir problem yok. Allah nasip ederse bizim bu milletvekilliği dönemimiz bitmeden biz Ankara’ya onunla gidip gelme fırsatını buluruz.” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam