BUÜ'de bayramlaşma sevinci | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 13:25
SON DAKİKA

BUÜ’de bayramlaşma sevinci

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) bayramlaşma geleneği devam ediyor. Akademik ve idarî personelin ilgi gösterdiği törende Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve rektör yardımcıları bütün personelle tek tek bayramlaştı.

reklam
BUÜ’de bayramlaşma sevinci
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2019 - 15:21

reklam

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Adem Doğangün hazır bulundu. Tören öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Kılavuz, birlik ve beraberlik ile daha yaşanılır bir dünya meydana getirmenin mümkün olduğunun altını çizdi.

İdâre olarak görevde 110 günü tamamladıklarını, akademik ve idarî kadrolarımız ile kurban bayramına erişmekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, “Cenab-ı Hak’tan sağlık ve afiyet üzere nice bayramlara erişmemizi niyaz ediyorum. Bayramın adı kurban. Kurban kelimesi yakınlaşmak demek. İnşallah bizim için manevî olarak dini değerlerimize yaklaşma noktasında bir vesile olur. Kurban Bayramı’nın maddi ve manevî mânâda öğrencilerimizin, akademik ve idarî personellerimizin, tüm paydaşlarımızın, şehrimizin, ülkemizin, İslam dünyasının ve en geniş platformda da bütün insanlığın birbirine yakınlaşmasına ve dayanışmasına vesile olmasını diliyorum. Bayramın huzur içerisinde sağlıkla, afiyetle, sevdiklerinizle, bugününüzden daha iyi geçecek şekilde idrak edilmesini ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Programın ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve rektör yardımcıları Prof. Dr. FerudunYılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Adem Doğangün törene katılan bütün personel ile tek tek bayramlaştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam