Büyükataman'dan 'hızlı tren' uyarısı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 03:26
SON DAKİKA

Büyükataman’dan ‘hızlı tren’ uyarısı

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Bursa hızlı tren projesinin artık sabır taşıran bir noktaya geldiğini belirterek, gerekli kaynakların bir an önce oluşturulması gerektiğini söyledi.

reklam
Büyükataman’dan ‘hızlı tren’ uyarısı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2019 - 11:10

reklam

AK PARTİ Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ı ziyaret etti.

Bursa yatırımlarının ele alındığı görüşmede öne çıkan konu ulaşım yatırımları oldu.

Görüşmeye ilişkin Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a bilgi veren Büyükataman, şunları söyledi:

‘ARTIK SABIR TAŞIRAN NOKTADA’

“Hızlı tren konusu artık sabırları taşıran noktaya ulaştı. Yıllardır konuşulup, her seçim dönemi gündeme getirilerek halledileceğine yönelik sözler verilmesine rağmen şu veya bu sebeple gerçekleştirilemedi. Birtakım sıkıntılar olmakla beraber gerekli kaynaklar oluşturularak bu konunun daha fazla zaman uzamadan halledilmesi gerektiğini söyledim.”

‘ULAŞIM KANGRENE DÖNÜŞTÜ’

“Şehir içi ulaşım ciddi probleme dönüştü. Alternatif güzergah üretilmesi gerektiğini, başka bir çözümün mümkün görünmediğini söyledim. (2009 yerel seçimi öncesi hazırladıkları 2023 Yeşil Metropol Bursa Hareket Planı) O çalışmada alternatif proje olarak önerdiğimiz Güney Çevre Yolu için bugüne kadar uygun olup olmadığı ve değilse de alternatif yaklaşımın ne olduğuna dair hiçbir açıklama gelmedi. Bu konu da kangrene dönüştü.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam