Büyükelçi İkbal'den Bursa Kent Konseyine ziyaret | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:17
SON DAKİKA

Büyükelçi İkbal’den Bursa Kent Konseyine ziyaret

Endonezya’nın Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ı makamında ziyaret etti.

reklam
Büyükelçi İkbal’den Bursa Kent Konseyine ziyaret
Son Güncelleme :

19 Ekim 2019 - 13:10

reklam

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, yaklaşık 4 ay önce Endonezya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne atanan Lalu Muhammed Iqbal’i, Bursa Kent Konseyi binası girişinde karşıladı. Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar ile elçilik yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Endonezya’nın Türkiye için dost bir ülke olduğunu söyledi. Endonezya’dan bahsedilince Türklerin içini bir sıcaklığın kapladığını söyleyen Orhan, Endonezyalıları çalışkan, gayretli ve dost bir ülkenin insanları olarak bildiklerini ifade etti. Orhan, “Bursa’da okuyan Endonezyalı öğrenciler, evlenerek Bursa’ya yerleşen gelin kızlarımız var. Hepsi bizlerin kardeşi. Bir istekleri ve bir arzuları olursa her zaman yanlarındayız” dedi.

Endonezya Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal ise, samimi karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’a teşekkür etti. Bursa’dayken kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiklerini ifade eden İkbal, “İki ülke arasındaki sosyal ve ekonomik ilişkilerin güçlü bir zeminde, ancak bilhassa ekonomik ilişkileri geliştirmeyi arzu ediyoruz. Bursa Kent Konseyi ile de geçmişten gelen bir ortak çalışma kültürümüz var. Bunu daha da güçlendirerek devam ettireceğiz” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam