Büyükşehir'den seyyar satıcı operasyonu! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 10:12
SON DAKİKA

Büyükşehir’den seyyar satıcı operasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezindeki seyyar satıcılar ile kaldırım işgali yapanlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

reklam
Büyükşehir’den seyyar satıcı operasyonu!
Son Güncelleme :

28 Nisan 2019 - 14:48

reklam

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki seyyar satıcılar ile kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesine yönelik şikayetlerin artması üzerine Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri denetim yaptı.

En fazla seyyar satıcının bulunduğu Osmangazi Metro İstasyonu önü ve Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki denetimlere, Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri ve polis de destek verdi.

Denetimlerde, daha önce yapılan uyarılara rağmen kaldırımları boşaltmayan iş yerlerine ait 5 reklam standı, iki iş yerine ait tabure ve sandalyelerin yanı sıra 7 seyyar tatlı arabası, 8 mısır arabası, 2 boks makinesi ile iki seyyar satıcıya ait malzemelere el konuldu.

El konulan malzemeler depoya kaldırılırken, kaldırım işgali yapan iş yerlerinin sorumluları hakkında encümen kararı doğrultusunda para cezası uygulanacağı belirtildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam