Çalışma Bakanı Selçuk Bursa'da | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 13:26
SON DAKİKA

Çalışma Bakanı Selçuk Bursa’da

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bugün Bursa’da… Bakan Zümrüt, ilk olarak Celal Sönmez Gündüzlü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Açılış törenine katıldı.

reklam
Çalışma Bakanı Selçuk Bursa’da
Son Güncelleme :

27 Kasım 2019 - 12:15

reklam

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bugün Bursa’da…

Bakan Zümrüt’ün programı Celal Sönmez Gündüzlü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Açılış töreniyle başladı.

Törende ilk konuşmaları yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK PARTİ Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Valisi Yakup Canbolat, Celal Sönmez’e teşekkür ettiler.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da şunları söyledi:

“Engelli kardeşlerimizi ailelerimizin bir parçası olarak görüyoruz. Engellilerimize birçok imkan sağladık. Engelli haklarının iyileştirilmesi konusunda çalışıyoruz. Bakıma muhtaç engelliler için çalışmalarımızı yapıyoruz. Yatılı bakım hizmetlerimiz mevcut. Burası engelli kardeşlerimiz ve aileleri için güvenli bir kapı olacak. Celal Sönmez Beyefendiye teşekkür ediyorum.”

Törenin sonunda Bakan Selçuk, Celal Sönmez’e teşekkür plaketi sundu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam