Cem Yılmaz ile 1 saat geçirmek ister misiniz? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 23:24
SON DAKİKA

Cem Yılmaz ile 1 saat geçirmek ister misiniz?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından 5 Mart’ta düzenlenecek olan Alışveriş Ekonomi Zirvesi’ne ünlü komedyen Cem Yılmaz da katılacak.

Son Güncelleme :

25 Şubat 2019 - 5:46

reklam
Cem Yılmaz ile 1 saat geçirmek ister misiniz?
reklam

Türkiye’nin yatırım potansiyeli, sektördeki yeni trendler ve AVM’lerin sosyal hayata etkilerinin masaya yatırılması planlanan Alışveriş Ekonomi Zirvesi, bu sene sürpriz bir konuğu ağırlayacak.

“BENİMLE BİR SAAT GEÇİRMEK İSTERSENİZ BEKLİYORUM”

Alışveriş Merkezleri Yatırımcıları Derneği’nin bir otelde düzenlediği organizasyonda konuşma yapacak olan komedyen Cem Yılmaz, katılacağı etkinliği sosyal medya sayfasından bir video yayınlayarak sevenleriyle paylaştı.

Yılmaz “Merhaba, 5 Mart’ta Alışveriş Ekonomisi Zirvesi var. Orada benimle bir saat geçirmek isterseniz bekliyorum. Lidyalılardan günümüze kim ne aldı, kim ne verdi, alışveriş nedir? Uzun zamandır da alışveriş yapmıyorum bakacağım. Orada anlatacaklarımı dinlemek isterseniz, 5 Mart’ta, sakın kaçırmayın” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam