Cennet Cankılıç, yazılarıyla enBursa.com'da | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

23 Nisan 2024 - 17:33
SON DAKİKA

Cennet Cankılıç, yazılarıyla enBursa.com’da

Bursa basınının en etkili kalemlerinden Cennet Cankılıç, günlük yazılarıyla enBursa.com’da… Cankılıç, 13 Kasım Çarşamba gününden itibaren okuyucularıyla buluşacak.

reklam
Cennet Cankılıç, yazılarıyla enBursa.com’da
Son Güncelleme :

11 Kasım 2019 - 15:10

reklam

Bursa basınında internet gazeteciliğine yeni bir soluk getiren enBursa.com, geleceğe doğru sağlam adımlar atıyor.

Dinamizm ve deneyimi, dijital mecrada buluşturan enBursa.com, güçlü kadrosuna deneyimli bir kalem daha ekledi.

Bursa basınının en etkili kalemlerinden Cennet Cankılıç da bundan böyle enBursa.com’da…

Cankılıç, 13 Kasım 2019 Çarşamba gününden itibaren okuyucularıyla buluşuyor.

CENNET CANKILIÇ KİMDİR?

Bursa basının en etkili kalemlerinden Cennet Cankılıç, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Meslek yaşamına 1989 yılında İstanbul’da Günaydın gazetesinde başladı. 1990 yılından itibaren Bursa’da önce Günaydın gazetesinde muhabirlik, ardından Marmara Bölge sorumlusu olarak görev aldı. Show Basın Yayıncılık’ta Bölge Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra sırasıyla Haber Gazetesi, Bursa Hakimiyet Gazetesi, Olay Gazetesi, Bursa Hayat gazetesi ve Yeni Dönem gazetesinde günlük köşe yazıları kaleme aldı. AS TV, Olay TV, Bursa TV ve Line TV’de de çok sayıda programa imza attı. İnternethaber.com’da da yazıları yayınlanan Cennet Cankılıç, Havadis16 Medya adı altında kurumsal iletişim ve danışmanlık, yayıncılık firmasının da yöneticiliğini yapıyor.

Mesleki yaşamının yanısıra Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Bursa Gazeteciler Vakfı, Kızılay Bursa Şubesi, Osmangazi Yörük Türkmen Derneği Başkan Vekili, 2026 Hayme Ana Anadolu Yörük Türkmen Derneği Başkanı, Ahmet Tanpınar’ın Şehirleri, Başkentler Çalıkuşları Bacıbey Kent Kültürü Derneği Başkan Yardımcısı ve Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi STK’larda etkin görevlerde bulunan Cennet Cankılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde siyasi çalışmalar yaptı. 22 Temmuz 2007 ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olurken, 2010-2011 arası AK Parti Bursa il Başkan Yardımcılığı ile AK Parti’nin ilk Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Hikmet Şahin’in siyasi danışmanlığı görevlerinde bulundu.

Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi ve 2 çocuk annesi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam