Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bursa'da | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 08:13
SON DAKİKA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bursa’da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi görüşme ve inceleme için bugün Bursa’da…

reklam
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bursa’da
Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 12:15

reklam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Bursa temasları sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi’nde başladı.

Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Kurum, Vali Yakup Canbolar, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilgili bürokratların katılımıyla yapılan il değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Valilik ziyaretinin ardından açıklama yapması beklenen Kurum, Cuma namazının ardından öğle yemeğini Kayhan’daki Burfaş tesisinde yiyecek.

Bakan Kurum, saat 14.30’da Soğanlı Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi proje alanında, saat 15.00’da yıkılan Atatürk Stadı yerine yapılan Millet Bahçesi inşaatında, 15.30’da da Tophane’de inceleme yapacak.

Murat Kurum, saat 16.00’da AK Parti İl Başkanlığı ziyaretini gerçekleştirecek. Saat 16.30’da Molla Arap mahallesinde alan incelemesi yapacak olan Kurum, ardından saat 17.00’da Hümahatun konutlarında incelemede bulunacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam