CHP Bursa İl Başkanı, Karacabey Belediye Başkanı'na sert çıktı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 05:40
SON DAKİKA

CHP Bursa İl Başkanı, Karacabey Belediye Başkanı’na sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilgili sosyal medya mesajına tepki gösterdi.

reklam
CHP Bursa İl Başkanı, Karacabey Belediye Başkanı’na sert çıktı
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2019 - 16:11

reklam

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul’daki su baskınlarıyla ilgili olarak attığı twitter mesajında “Ekrem İmamoğlu sizce önümüzdeki hafta ne yapacak? A)Anıtkabir ziyareti, B)Kazdağları eylemcilerine destek ziyareti, C)Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına cevap, D)İptal ettiği mazgal ve kanal temizleme ihalesi için start vermek, E)Tatiline kaldığı yerden devam etmek” ifadelerini kullandı.

Özkan’ın mesajına CHP’den tepki geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili kullandığı “Halkı ilgilendiren bir bayram değil”, “Ormancılık Haftasında da trenleri bedava mı yapalım?” şeklindeki skandal ifadelerinin üzerinden henüz birkaç hafta geçmişken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da benzer bir yaklaşım sergilediğini, bu tavrın kabul edilemez olduğunu söyledi.

‘KARACABEY İLE İLGİLİ SORULARA CEVAP VERSİN’

Akkuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret etmenin sanki küçültücü ve dalga geçilecek bir eylemmiş gibi nitelenmesine tepkisini, “Ali Özkan önce kendi çalışma bölgesi olan Karacabey’le ilgili sorulara cevap versin” dedi.

Akkuş’un Özkan’a yönelttiği sorular şöyle:

‘YAPMADIKLARINIZLA HATIRLANMAYIN’

Akkuş, “Siz öncelikle kendi şehrinizin sorunları ile ilgilenin; bağlı bulunduğunuz Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin neden borç batağında yüzüyor olduğunu araştırın. Maaş ödemeleri için bile neden kredi kullanmak zorunda kaldığına bakın ve Bursa’yı kimlerin bu hale getirdiği üzerine kafa yorun. 25 yıldır mensubu olduğunuz partinin yönettiği İstanbul şehrinin altyapı günahını yeni seçilmiş 3 aylık başkana yükleyeceğinize; yaklaşık 35 yıl önce Rahmetli Fuat Mert Başkan zamanında yapılmış olan Karacabey altyapısının yakında size sorun çıkarmaması için gerekli önlemleri alın. İstanbul-İzmir yolu için sosyal medyadan millete laf yetiştireceğinize hiç olmazsa Karacabey’in ana caddesini bir düzeltiverin. Yenisinden vazgeçtik, en azından tamir edebileceğinizi şu vatandaşımıza bir gösteriverin. Yapmadıklarınızla değil, yaptıklarınızla hatırlanın” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam