CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem BUMİAD'ın genel kuruluna katıldı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 10:24
SON DAKİKA

CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem BUMİAD’ın genel kuruluna katıldı

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği’nin (BUMİAD) olağan genel kuruluna katıldı.

reklam
CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem BUMİAD’ın genel kuruluna katıldı
Son Güncelleme :

13 Mart 2019 - 5:47

reklam

Erdem, yaptığı konuşmada, BUMİAD’ın ilk kurulduğu günden beri faaliyetlerine özveriyle devam ettiğini söyledi.

BUMİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Erdem, “Üyesi olmaktan mutluluk duyduğum BUMİAD, Türkiye ve Bursa’daki mühendis ve mimarları bir araya getiren bir çatı görevindedir” dedi.

Turgay Erdem, BUMİAD’ın bundan sonraki yeni yönetiminde de aynı başarı ile çalışmaya devam edeceğine inandığına değinerek, şunları kaydetti:

“Meslektaşlarımıza sahip çıkan BUMİAD, yerel yönetimler içinde önemli bir kuruluştur. Biliyorsunuz ki Nilüfer Belediye Başkanlığına adayım. Aranızdan çıkan biri olarak Nilüfer’e bir mimar elinin değmesi gerektiğine inanıyor, bununla ilgili sizlerin de desteğini almayı istiyorum. Bana vereceğiniz destekten dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum.”

Bu arada, derneğe üye olan Suzan Çağıl Cesur Türkmen’e berat belgesi Turgay Erdem tarafından verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam