CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: "Güzel günler göreceğiz, hep birlikte gülümseyeceğiz" | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 14:54
SON DAKİKA

CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: ”Güzel günler göreceğiz, hep birlikte gülümseyeceğiz”

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, oyunu Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Şahinkaya Merkez Kampüs’te kullandı.

reklam
CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: ”Güzel günler göreceğiz, hep birlikte gülümseyeceğiz”
Son Güncelleme :

01 Nisan 2019 - 8:48

reklam

Erdem, 1477 No’lu sandıkta oy kullanmak için sıra beklerken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Aynı okulda oy kullanmaya gelen Nilüferlilerin ”Hayırlı olsun” dileklerine teşekkür ederek karşılık veren Erdem, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Turgay Erdem, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Bugün her vatandaşın görevi ülkesinin, kentinin geleceği için oy kullanmak. Ben de gelip oyumu kullandım. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Tüm vatandaşları oy kullanmaya davet eden Erdem, “İnanıyorum ki Nilüferliler daha da gülümsemek için şahsıma, Bursa’nın da gülümsemesi için Büyükşehir’de de Sayın Mustafa Bozbey’e oylarını atacak. Martın sonuna, baharın gelişine saatler kaldı. Güzel günler göreceğiz, hep birlikte gülümseyeceğiz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam