CHP Bursa'da Akkuş yeniden aday olacak mı? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 05:10
SON DAKİKA

CHP Bursa’da Akkuş yeniden aday olacak mı?

Kongre takviminin açıklandığı CHP Bursa’da tüm gözler İl Başkanı Hüseyin Akkuş’ta… CHP’lilerin yanıt aradığı soru, Akkuş’un il kongresinde yeniden aday olup olmayacağı.

reklam
CHP Bursa’da Akkuş yeniden aday olacak mı?
Son Güncelleme :

15 Ekim 2019 - 12:20

reklam

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Olay TV’de yayınlanan Her Açıdan programında Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın sorularını yanıtladı.

Kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akkuş, aday olup olmayacağına yönelik soruyu şöyle yanıtladı:

‘KARAR İÇİN HENÜZ ERKEN’

“Önce mahalle delegeliği seçimlerimiz, sonra ilçe kongrelerimiz olmalı. Bu süreçler tamamlandıktan sonra arkadaşlarımızla oturup değerlendirme yapar, kararımızı veririz. Bunlar olmadan adaylık konuşmak hem çok erken, hem de kongrelere saygısızlık. Madem demokrasiyi savunuyoruz, kurallarına uymalıyız.”

Akkuş, genel merkezin tek adaylı kongre isteğine ilişkin olarak da şunları söyledi:

“Yarışmaktan elbette hiçbir arkadaşımız korkmuyor. Ne var ki, bazı ilçelerimizde birden fazla aday çıktığında kadro oluşturmak mümkün olmuyor. Büyük ilçelerde sorun değil, ama bin nüfuslu ilçede 3 adaylı kongre yaptığınızda yönetim kadrosu arzu edildiği gibi olmuyor.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam