CHP Bursa'da beklenen karar ne zaman? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 18:05
SON DAKİKA

CHP Bursa’da beklenen karar ne zaman?

Bursa’da CHP Yıldırım İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıda CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’a hakaret ederek, mikrofon fırlatan Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Recep Bayram için disiplin süreci başladı. CHP BUrsa İl Disiplin Kurulu, Bayram’dan savunmasını istedi.

reklam
CHP Bursa’da beklenen karar ne zaman?
Son Güncelleme :

06 Eylül 2019 - 11:10

reklam

Bursa’da CHP Yıldırım İlçe Başkanlığının 29 Ağustos’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı toplantıda olay çıkmıştı. CHP’li Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Recep Bayram, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’a hakaret ederek, mikrofon fırlatmış, çıkan kavgada yumruklar konuşmuştu.

SAVUNMASI İSTENDİ

Olayın ardından CHP Bursa İl yönetimi bir yandan genel merkezden konuyla ilgili özel bir komisyon kurulmasını isterken, bir yandan da Bayram İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

CHP Bursa İl Disiplin Kurulu, önceki gün toplandı ve partiden ihracı istenen Bayram’ın savunmasını isteme kararı aldı.

Buna göre, Bayram’ın 15 gün içinde İl Disiplin Kurulu’na savunmasını vermesi gerekiyor. Kurul, son kararını 30 Eylül’de verecek. Karar, genel merkez disiplin kurulunun onayıyla kesinleşecek.

AKKUŞ: ALINACAK KARARA SAYGILIYIM

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, disiplin kurulunun alacağı kararı saygı duyacağını belirtirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olaydan büyük üzüntü duyduğunu ve hızlı bir şekilde gerekenin yapılması talimatını verdiği öğrenildi.

Olayın ardından konuşan Bayram, “Pişman değilim, aynı şeyi tekrar yaparım. Mikrofon da atarım.” açıklaması yapmıştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam