CHP Bursa'dan Kaftancıoğlu'na tam destek | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 12:32
SON DAKİKA

CHP Bursa’dan Kaftancıoğlu’na tam destek

c

reklam
CHP Bursa’dan Kaftancıoğlu’na tam destek
Son Güncelleme :

06 Eylül 2019 - 18:10

reklam

CHP Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. lale Karabıyık, Canan Kaftancıoğlu’nun duruşmasını izlemek üzere Çağlayan Adliyesi’ndeydi.

Karabıyık, kararın ardından CHP Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in “Sarayın tahakkümü altında bir yargı bağımsız ve tarafsız olamaz. Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanı seçildikten iki gün sonra başlatılan soruşturma bugün amacına ulaştı! Bedeli ne olursa olsun daha kararlı yürüyeceğiz” mesajını retweet’ledi.

‘NAZIM ŞİİRLERİ OKUMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da Kaftancıoğlu’nun dava dosyasına alınan Nazım Hikmet’in şiirini Twitter hesabından paylaşarak, kararı şöyle: değerlendirdi:

“Bu bir yargılama değil, intikam. Saray emir verdi, mahkeme uyguladı. Nazım şiirleri okumaya da, faşizme karşı mücadeleye de devam edeceğiz. Asla geri adım atmayacağız. Hak, hukuk, adalet mücadelemiz sürecek.”

‘ARTIK HUKUK KALMADI’

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Demokrasi ve hukuk paraleldir. Demokrasi varsa hukuk da vardır. Hukukun olmadığı yerde ise demokrasiden söz edilemez. Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen karar Türkiye’de artık hukukun kalmadığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Aydın, paylaşımına, Kaftancıoğlu’nun “Asla son sözüm olmayacak. Biz mevsimi başladı. O kaybetti. Biz kazandık. 80 milyon kazandı” ifadelerini de ekledi.

Kaftancıoğlu’nun ceza konusu olan sosyal medya mesajlarını paylaşan bir başka isim de CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu oldu.

CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan da Kaftancıoğlu’na destek vermek üzere Çağlayan Adliyesi’ndeydi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam