CHP PM'nin Bursalı genç üyesinden kongre açıklaması | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 09:03
SON DAKİKA

CHP PM’nin Bursalı genç üyesinden kongre açıklaması

CHP Parti Meclisi’nin Bursalı genç üyesi Gamze Pamuk Ateşli’den yaklaşan kongre sürecine ilişkin açıklamalar geldi. Ateşli, “İsterim ki genç bir kadın aday çıksın” dedi.

reklam
CHP PM’nin Bursalı genç üyesinden kongre açıklaması
Son Güncelleme :

21 Ekim 2019 - 14:16

reklam

CHP Parti Meclisi’nin Bursalı genç üyesi Gamze Pamuk Ateşli, Olay TV’de, Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın hazırlayıp sunduğu Her Açıdan programına konuk oldu.

Yaklaşan kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Gamze Pamuk Ateşli, özetle şunları söyledi:

‘TEK ORADA TARAFGİRİM’

“CHP Genel Merkezi yöneticisi olarak tarafgir görünmek istemiyorum. Genel Merkez’in objektif olması gereken tavrını yaşatmaya çalışıyorum. Benim tek tarafım Cumhuriyet Halk Partisi. Tek orada tarafgirim. Yanlış bir şey görürsem tabi ki müdahil olurum, ama bu taraf olmak için değil, yanlış giden bir şey varsa çevirmek için olur.”

‘KADROLARI GENÇLEŞTİRİN’

“Arayıp adaylık düşüncesini söyleyenlerin hepsi yaşça benden büyük ve hepsi erkek. Ben de onlara ‘Ben gencim, siz de yönetim kadrolarınızı biraz daha gençleştirin’ diyorum. İsterim ki genç il başkanı ve ilçe başkanı adayları çıksın. İsterim ki genç bir kadın aday çıksın. İnanın bunu istiyorum.”

‘HEDEF İKTİDAR OLMALI’

“Bursa’daki yerel seçimi başarı gördüğümü söylemiştim. Ciddi bir oy aldık. Bir sonraki seçime şimdiden buna göre hazırlanmalıyız. İl ya da ilçe başkanı, mahalle delegesi olacak yol arkadaşlarımız kendi siyasi ikballerinden ziyade başarıyı hedeflemeli. Yani, ‘Ben İl-İlçe Başkanı olurum, ondan sonra nereye gelirim’ düşünmeden, iktidar hesabı yapmalı.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam