CHP Yıldırım'da kongre heyecanı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 11:12
SON DAKİKA

CHP Yıldırım’da kongre heyecanı

CHP Bursa’da ilçe kongreleri devam ediyor. Kongre sırası Yıldırım’da… CHP Yıldırım ilçe başkanlığı için 3 isim yarışıyor.

reklam
CHP Yıldırım’da kongre heyecanı
Son Güncelleme :

22 Aralık 2019 - 15:15

reklam

CHP’de Osmangazi, Gemlik, Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Mudanya’dan sonra kongre sırası Yıldırım’da…

CHP Yıldırım ilçe kongresi Yunus Emre Spor Kompleksinde yapılıyor.

KONGREDEN FOTOĞRAFLAR BURADA

CHO Yıldırım İlçe Başkanlığı için mevcut başkan Nihat Yeşiltaş’ın yanısıra Muharrem Or ve Mesut Şahin yarışıyor.

Kongrenin Divan Başkanlığını bir süre önce cezaevinden çıkan CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem yapıyor.

KONGREDE YAPILAN KONUŞMALAR

Kongrede konuşan CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Türkiye’de birçok kurumun genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığını savunarak, “18 yıldır ülkeyi yöneten ceberrut yapının gitmesi için yeniden yapılanma halindeyiz. 3 adayımız var sonuç ne olursa olsun beraber olacaklar” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altacak Kayışoğlu da “Geleceğimiz çocuklarımızın vebali hepimizin üstünde. Bu ülkede her gun neredeyse 3 kadın öldürülüyor. İyi hal indirimi kaldırılsın, ama çözüm bu değil. Çözüm zihniyet dönüşümünün gerçekleştirilmesi” diye konuştu.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da şunları söyledi:

“Kim kazanırsa kazansin kazanan CHP. Dün Meclis’te kabul ettiğimiz Libya anlaşmasını getirdiler. Bildiğiniz tezkere, allamışlar pullamışlar, getirmişler. Red oylarımıza rağmen kabul edildi. Gerçekten ülkeyi yönetemiyorlar. Günün sonunda kandırıldık diyorlar. Biz haklı çıkmaktan yorulduk, onlar kandırılmaktan yorulmadılar. Onun için Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam