CHP'de tartışma yaratacak fotoğraf | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 02:10
SON DAKİKA

CHP’de tartışma yaratacak fotoğraf

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, yaklaşan kongre süreci öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmede Bursa milletvekillerinden sadece 3’ünün yer alması dikkat çekti. Bursa heyetinin Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde bir de sürpriz isim vardı.

reklam
CHP’de tartışma yaratacak fotoğraf
Son Güncelleme :

10 Ekim 2019 - 11:25

reklam

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, 8 Ekim 2019 Salı günü Başkent Ankara’da temaslarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’nin Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yla görüşen Akkuş’a 5 Bursa Milletvekilinden sadece 3’ü eşlik etti.

3 MİLLETVEKİLİ VARDI

CHP lideri ile görüşmeye Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ile milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan katılırken, Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu yer almadı.

SÜRPRİZ İSİM

Görüşmede bir de sürpriz isim vardı. Akkuş’un kızı Sılacan Akkuş Dağdeviren de görüşmede babasına eşlik etti.

İktisat eğitimi aldığı Hacettepe Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan ve doktora yapan Sılacan Akkuş Dağdeviren ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yeni çıkan ekonomi kitapları üzerine sohbet ettiği belirtildi.

Genel merkezdeki görüşmenin ardından Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a açıklamalarda bulunan Hüseyin Akkuş, şunları söyledi:

‘GENEL BAŞKANIMIZ BAŞBAKAN OLACAK’

“Sayın Genel Başkanımızı çok neşeli gördük. Yüzüne iktidar olacağına inanmışlığın neşesi yansımıştı. CHP ilk seçimde iktidara gelince doğal olarak bu sistem de bitecek ve Genel Başkanımız Başbakan olacak.”

‘TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ KONUŞTUK’

“Türkiye’yi ve geleceğini konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu bir gün önce de askerimizin, evlatlarımızın Suriye’de kırılmamaları için CHP Grubu’nun tezkereye evet diyeceğini açıklamıştı. Bunu görüşme sırasında da tekrarladı.”

MİLLETVEKİLLERİ ÇALIŞMALARINI AKTARDI

“Genel Başkan Yardımcımız ve Bursa Milletvekilimiz Orhan Sarıbal tarım ve çiftçi sorunları konusunda bilgilendirme yaptı. Milletvekilimiz Erkan Aydın eczacılar ve doktorlarla ilgili sorunları aktardı. Yine milletvekilimiz Yüksel Özkan CHP Balkan Masası olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.”

‘ESAD’LA GÖRÜŞÜLMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR’

“Tarım ve çiftçi mağduriyetleri konusunda çok duyarlı. Her konuşmasında bu konuyu gündeme getiriyor. Doktorlar ve eczacılar konusunda da çok ilgili davrandı. Bununla birlikte, doktorlar ve eczacıların sorunlarını önemsemenin yanında hastalara dikkat çekti ve mağdur hastalara dokunmamız gerektiğini söyledi. Göçmen konusunu da gündeme getirmişti. Bir yandan Balkanlar’a elimizi uzatırken, buradaki ailelerle sürecin doğru yönetilmesini istedi. Gündemde Suriye konusu var. Genel Başkanımızın bu konuya yaklaşımı belli. Sorunun çözülebilmesi için Esad’la görüşülmesi gerektiğini söylüyor. Bizimle görüşmesinde de buna değindi.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam