CHP'den Bursa Büyükşehir'e: İşgüzarlık! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 00:36
SON DAKİKA

CHP’den Bursa Büyükşehir’e: İşgüzarlık!

Bursa’da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ait olduğu iddiasıyla günlerce tartışılan villanın yıkımına başlandı. Büyükşehir yıkım ekipleri bölgede çalışmalara başlarken, Nilüfer Belediyesi’nin söz konusu yapı ile ilgili zaten yıkım yönünde encümen kararı aldığı ortaya çıktı.

reklam
CHP’den Bursa Büyükşehir’e: İşgüzarlık!
Son Güncelleme :

11 Kasım 2019 - 17:10

reklam

Konuyla ilgili enBursa.com’a konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Osman Ayradilli, Büyükşehir Belediyesi’ni ‘rol çalmak’ ve ‘işgüzarlıkla’ suçladı.

Ayradilli, şöyle konuştu:

BÜYÜKŞEHİR’E ‘ROL ÇALIYOR’ ELEŞTİRİSİ

“Nilüfer Belediyesi söz konusu yapı ile ilgili yıkım yönünde encümen kararı aldı ve yapı sahibine tebliğ etti. Yıkım için yapı sahibine tanınan 15 günlük yasal sürenin tamamlanması beklenirken, Büyükşehir Belediyesi, başka işi yokmuş gibi sırf rol çalmak ve ‘bakın ben yıkıyorum’ demek için gereksiz bir girişimde bulundu. Yapılan bu gereksiz hareket siyasi bir davranıştır.”

UYDU GÖRÜNTÜLERİ NE KADAR SAĞLIKLI?

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde benzer durumdaki dosyaların akıbetini de merak ettiklerini belirten Ayradilli, yıkıma gerekçe olarak gösterilen uygu görüntülerini de gündeme getirdi.

Ayradilli, yapının 31.12.2017 tarihinden sonra yapıldığı yönünde bakanlığa sunulan uygu görüntüleri için “üzerinde oynama var mı”, “ne kadar sağlıklı” sorularını sorarak yeni bir iddiaya kapı araladı.

Ayradilli, “Ayrıca hukuki anlamda söz konusu uydu görüntülerinin yeterli delil olarak kabul edilmediğini de biliyoruz” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam