Cihazla Su Kaçağı Tespiti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 04:29
SON DAKİKA

Cihazla Su Kaçağı Tespiti

reklam
Cihazla Su Kaçağı Tespiti
Son Güncelleme :

15 Nisan 2019 - 15:52

reklam

Günümüzde su kaçağı modern yöntemlerle tespit edilmekte ve sorunlar çok daha kısa bir sürede bulunarak çözüm sağlanmaktadır.

Su kaçağı, genellikle zamana bağlı olarak yıpranma, ucuz işçilik, basınçlı şebeke suyu gibi nedenler su sızıntısı yaşanmasına dolayısıyla kaçak meydana gelmesine neden olmaktadır. Yalnız sizin dairenizde değil, komşunuzun dairesinde bile su kaçağı meydana gelebilir bu da sizi olumsuz etkileyebilir. Özellikle site ve apartmanda yaşayanlar bu tip sorunlarla sık sık karşılaşabilmektedir.

Su kaçağı yapan garantili bir firma bulmaya özen göstermelisiniz. Aksi taktirde aynı sorunu tekrar yaşama ihtimaliniz olmaktadır. Aynı zamanda modern aletler ve yöntemler kullanan firmalarla çalışarak yaptırmalısınız. Geleneksel yöntemleri kullanan firmalar, binanızda kırma yapabilir. Tespit sonrası yeni tadilatlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bundan dolayı firmamızdan profesyonel bir hizmet almalı, modern yöntemlerle su kaçağı tespitinizin yapılmasını sağlamalısınız. Aksi taktirde çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Su kaçağı tespitini profesyonel bir şekilde yapan firmaların sayısı oldukça azdır. Bu tespiti yapan firmalarda genellikle geleneksel yöntem dediğimiz eski yöntemlerle yapmaktadır. Bu yöntemler hem çok uzun süre tespitin bulunamamasına hem de çok daha büyük hasarlara neden olabilmektedir.

Su Kaçağında Kesin Çözüm

Yaşadığınız su sızıntısı gibi durumlarda su kaçağında kesin çözüme ulaşan firmalar tercih etmelisiniz. Günümüzde çok daha başarılı ve kesin metotlarla uzman ekipler net çözümlere ulaşmaktadır. Sizin için uygun olacak gün ve saatte yetkili kişiler sorununuzu çözmek için uğrayacaktır.

Geçmiş yıllarda çok uzun sürede ve çok daha büyük işçiliklerle bulunan su kaçakları günümüzde tek bir cihazla bile bulunabilmekte çözüm çok daha kısa bir sürede sağlanmaktadır. Su kaçağının daha büyük sorunlara neden olmaması için kısa sürede çözüme kavuşacak metotlar kullanan firmaları seçmeye özen göstermelisiniz. Aynı zamanda garantili su kaçağı tespiti ile tekrar aynı sorunu yaşamanız durumunda size ücretsiz hizmet verilecektir.

Evinizde Su Kaçağı Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Su kaçağı, genellikle su borularında meydana gelen kırılmalar, çatlaklar sonucunda meydana gelmektedir. Aynı zamanda daha farklı nedenlerinde kaçağa neden olduğu tespit edilmektedir. Eski binalar ve kalitesiz malzemelerden döşenen tesisat kaçakların en büyük nedenleri arasındadır. Evinizdeki su kaçağını anlamak zor değildir. Fayanslarda, duvarlarda, tavanda kaçak olması durumunda bazı belirtilere rastlanılmaktadır.

Duvar ve tavanlarda rutubet, nem ve ıslaklık gözlemlerseniz, evinizde su kaçağı olması yüksek bir ihtimaldir. Eğer bu tip durumlarla karşı karşıya kalmışsanız, hiç vakit kaybetmeden uzman birilerinden bilgi ve destek almalısınız. Aksi takdirde su kaçağı sorununuz çok daha büyük bir hal alacak ve çözülmesi zor olan sorunlar yaşanmasına neden olacaktır. Su kaçağı olduğunu anlamak hiçte zor değildir.

Bazı su kaçakları kendini sızıntılarla göstermeyebilir ya da görülmeyen yerlerde olmasından dolayı fark etmeye bilirsiniz. Bu tip durumlarda yapmanız gereken su faturalarınızı takip etmektir. Eğer su faturalarınız normalden daha fazla gelmeye başlamışsa, evinizde su kaçağı olduğunu düşünebilirsiniz. Su faturaları ile ilgili böyle bir tespitiniz varsa profesyonel destek alabilirsiniz. Zaman kaybetmeden mutlaka bilgi almalısınız.

Uzman

Su kaçaklarının tespit edilmesi eskiye göre çok daha modern yöntemlerle yapılmakta ve bu kaçaklar kısa bir sürede tespit edilmektedir. Oluşan kaçak tespit edildikten sonra bu kaçağın türü tespit edilmekte ve daha sonra sorun çözümüne gidilmektedir. Akustik dinleme cihazları, banometre ve termal kamera sistemleri ile yapılması ve başarılı sonuçlar alınması yüksek bir ihtimaldir.

Kaynak: https://www.sukacagiistanbul.gen.tr

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam