Cumhurbaşkanı Erdoğan için İnegöl ne anlam ifade ediyor? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 14:07
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan için İnegöl ne anlam ifade ediyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa’nın İnegöl ilçesinde temaslarda bulunacak. AK PARTİ milletvekillerinin ısrarlı davetlerini geri çevirmeyen Erdoğan için İnegöl’ün özel bir anlamı var.

reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan için İnegöl ne anlam ifade ediyor?
Son Güncelleme :

08 Ekim 2019 - 14:10

reklam

Bursa Hakimiyet gazetesi Yazarı İlhami Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın yapılması planlanan İnegöl ziyaretini bugünkü köşesine taşıdı.

Erdoğan’ın yıllar önceki İnegöl ziyaretlerinden birine ait eski bir fotoğrafı da köşesinde yayınlayan Yıldız, Erdoğan için İnegöl’ün önemini şu sözlerle anlattı:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi hayatında İnegöl’ün büyük bir önemi var

AK Parti’nin fikri anlamda temelleri İnegöl Oylat’ta atıldı dersek abartmış olmayız.

Kısaca AK Parti İnegöl’de doğdu demek daha doğru olacak.”

ERDOĞAN’IN İNEGÖL PROGRAMI NETLEŞTİ

Yıldız’ın yayınladığı fotoğrafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin İnegöl Belediye Başkanı merhum Hikmet Şahin ve dönemin İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Orhan ile birlikte görülüyor.

Hatırlanacağı gibi Şevket Orhan, önce AK PARTİ Bursa Kurucu İl Başkanı olmuş, daha sonra da milletvekili seçilmişti. Orhan, halen Kent Konseyi Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Merhum Hikmet Şahin ise Bursa’da AK PARTİ’nin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam