Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK PARTİ Bursa teşkilatına mesaj | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 15:50
SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK PARTİ Bursa teşkilatına mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı Bursa ziyaretinde AK PARTİ teşkilatlarına dikkat çekici mesajlar verdi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK PARTİ’nin kalesi haline gelen Bursa teşkilatına seslenen Erdoğan, “Çok çalışın, bizi mahçup etmeyin” dedi.

reklam
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK PARTİ Bursa teşkilatına mesaj
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2019 - 18:15

reklam

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk teşekkür ziyaretini Bursa’ya yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul-Bursa-İznir Otoyolu ve Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışından sonra akşam da AK PARTİ Bursa İl Teşkilatıyla buluştu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki toplatıda Erdoğan, şöyle konuştu:

‘AK PARTİ’DE YENİLENME VE BİRLEŞME’

“Önümüzdeki seçimsiz dönemi ülkemizde güçlenmenin, AK PARTİ’de ise yenilenme ve birleşmenin vesilesi haline getirmek istiyoruz. Atacağımız adımlarla AK Parti’nin geleceğini şekillendirmenin yanında bizden öncekilerden emanet aldığımız bu kutlu davayı 2053 ve 2071’e taşıyacak beşeri ve kurumsal omurgayı hep beraber inşa edeceğiz.

‘ÇATLAK SESLERE KULAK VERMEYİN’

Sağda solda duyduğunuz çatlak seslere kulak vermeyin. Biz emin adımlarla yolumuzda devam ediyoruz. Bizim artık küçük meselelerle gündemi işgal eden sanal sorunlarla kaybedecek vaktimiz yok. Milletimiz bizden eser, hizmet bekliyor.”

Erdoğan’ın teşkilatla buluşmasına ilişkin bilgi veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Cumhurbaşkanı’nın şu sözlerini aktardı:

‘BİZE GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYİN’

“Bursa halkı bize güvendi, destek verdi. Bursa sağlam kalemiz. Bize güvenenleri mahçup etmemeliyiz. İnsanların güvenini boşa çıkartmamalısınız. Çok çalışmalısınız.”

ULAŞIM PROJELERİ BAYRAMDAN SONRA

Aktaş, Bursa’nın Ankara’dan destek beklediği ulaşım projeleriyle ilgili olarak da “Cumhurbaşkanımıza seçim sath-ı mailinde Bursa halkına söz verdiğimiz 5 önemli ulaşım projesini aktardık. Metronun Şehir Hastanesi’ne uzatılması, Yıldırım Metro hattı, Acemler Kavşağı, T2 Hattının Osmangazi Metro istasyonuyla birleştirilmesi konusunda destek talebimizi yineledik. Bayram sonrasında Ulaştırma Bakanlığı’ndaki ekiplerle çalışmaya başlayacağız. Yakında güzel gelişmeler olacak” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam