Demet Şener yeni aşkını itiraf etti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 02:35
SON DAKİKA

Demet Şener yeni aşkını itiraf etti

Geçtiğimiz haftalarda eski basketbolcu İbrahim Kutluay’dan 3 milyon lira tazminat alıp boşanan Demet Şener, bir magazin programına telefonla bağlanarak yeni aşkını itiraf etti.

Son Güncelleme :

29 Mart 2019 - 14:48

reklam
Demet Şener yeni aşkını itiraf etti
reklam

Eski manken ve model Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda yıllardır süren boşanma davasını sonuçlandırmıştı. Eski basketbolcu İbrahim Kutluay’dan 3 milyon lira tazminat alarak boşanmıştı. Şener’in magazin kulislerinde uzun süredir biriyle aşk yaşadığı konuşulan iddialar arasındaydı. O iddialar doğru çıktı.

“ÇOK YENİ ÇOK AŞIĞIM”

Canlı yayına telefonla bağlanan Demet Şener, görüntülendiği kişinin sevgilisi olduğunu doğruladı. Şener, ısrarlar üzerine yeni aşkının isminin Cenk Küpeli olduğunu belirtti. Şener, “Çok yeni, çok aşığım, biz hiç kimseden kaçmıyoruz” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam