Denizli Akhisar'a hazır | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

25 Nisan 2024 - 12:10
SON DAKİKA

Denizli Akhisar’a hazır

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Göztepe karşısında aldıkları iyi sonucu Akhisarspor karşısında da tekrarlamak istediklerini söyledi.

reklam
Denizli Akhisar’a hazır
Son Güncelleme :

11 Kasım 2018 - 0:20

reklam

Deneyimli teknik adam, milli maç arasında eksik bir kadro ile  çalışmalara devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Lige verilen milli maçlar arası bizim çalışmalarımızı süre olarak  etkilemedi ama kadro olarak etkiledi. Altı futbolcumuz milli takımlarında görev  yapıyordu. Kadroya katılan arkadaşlarımızın hepsi çok uzun yolculuklardan geldi  dolayısıyla bugün iki ayrı program uyguladık. Hafta sonu Akhisar maçının önemini  hepimiz biliyoruz. Göztepe maçıyla iyi bir başlangıç yaptık. Bunu iç sahada devam ettirme arzusundayız.

HEDEFİMİZİ BİLİYORUZ

 Akhisarspor’un oynadığı futbolun karşılığını alamayan takımlardan  olduğunun altını çizen Denizli, “Akhisarspor, çok değişken sonuçlar aldı.  Dolayısıyla her maça nasıl hazırlanıyorsak Akhisar maçına da aynı şekilde  hazırlanıyoruz. Taraftarımız gündüz maçında takımını yalnız bırakmayacaktır.  Takımımızda herhangi bir fiziksel sorun olmaması nedeniyle son derece mutluyum. Kasımpaşa olarak bu yıl koyduğumuz hedefin ne olduğunu biliyoruz. Bunu  gerçekleştirecek durumun da sahada alınacak sonuçlarla ilgili olduğunu biliyoruz.  Umut ediyorum ki taraftarlarımız bu hafta oynadığımız futboldan ve aldığımız  sonuçtan memnun kalır. Futbol izleyen taraftarlar için cumartesi günü keyifli bir  başlangıç olacak. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

 

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam