Deren Talu aşk mı yaşıyor? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

24 Nisan 2024 - 21:04
SON DAKİKA

Deren Talu aşk mı yaşıyor?

İki yıl önce Aylin Koç ile aşk yaşayan Eremcan Acar, şimdi de Deren Talu’nun kalbini çaldı. İkili, birbirini tanıma aşamasında.

Son Güncelleme :

10 Mart 2019 - 2:45

reklam
Deren Talu aşk mı yaşıyor?
reklam

Bir dönemin çapkınlarından olan iş insanı Erdal Acar, bayrağı eski eşi Emel Yıldırım’dan olan oğlu Eremcan Acar’a devretti.

20 yaşındaki Eremcan Acar, 2017’de merhum iş insanı Mustafa Koç’un küçük kızı Aylin ile yaşadığı aşkla gündem olmuştu.

Aylin Koç ile kısa bir süre sonra yollarını ayıran genç adam, özel hayatında gaza bastı. Eremcan Acar’ın son gözdesi ise Defne Samyeli’nin eski eşi mimar Eren Talu’dan olan büyük kızı Deren Talu oldu.

Sosyetik delikanlı, güzelliğiyle kısa sürede yıldızı parlayan Deren Talu’yu yakın markaja aldı.

Eremcan Acar, boy gösterdiği davetlerde tüm bakışları üzerine toplayan, seksi paylaşımlarıyla da sosyal medyayı sallayan 22 yaşındaki modeli Instagram’da takibe aldı.

Genç adam, Deren Talu’nun paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tuttu.

Deren Talu ise Eremcan Acar’ın ilgisine başta temkinli davrandı. Ancak Eremcan, modelle ortak dostları sayesinde tanışmayı başardı.

LONDRA İDDİASI

İddiaya göre ikili, bir süredir gizli gizli görüşüp birbirlerini tanımaya çalışıyor. Genç çiftin Eremcan Acar’ın üniversite eğitimi gördüğü Londra’da bir araya geldiği de konuşulanlar arasında.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam