Devlet memurunun çıplak pozları ortalığı karıştırdı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Mart 2024 - 06:19
SON DAKİKA

Devlet memurunun çıplak pozları ortalığı karıştırdı

Rusya’da devlet bürokrasisinde görev yapan Anna Anufriyeva adlı bir kadının Playboy dergisine çıplak pozlar vermesi ortalığı karıştırdı.

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2019 - 17:12

reklam
Devlet memurunun çıplak pozları ortalığı karıştırdı
reklam

Sibirya’daki Tümen belediyesinde çalıştığı öğrenilen 27 yaşındaki memur, Playboy dergisinin Rusya baskısı tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasına katıldı.

Tümen Belediyesi’nden kaynaklar, Rus medyasına yaptıkları açıklamada, erotik fotoğrafları nedeniyle Anufriyeva’nın görevden ayrılmasının talep edildiğini duyurdu.

Dehşet! Seks yapmak istemeyen kocasının cinsel organını kesti

Anufriyeva ise ayrıntılarına girmemekle birlikte artık memur olmadığını duyurdu: “Ayrılma kararı verdim. Neden olduğunu tartışmak etik dışı olur. İşverenime saygı gösteriyorum ve bunu tartışmamayı tercih ediyorum.”

Anna Anufriyeva daha önce Rus toplumunu ikiyüzlülükle suçlamış ve “Neden sadece modellerin, aktrislerin, fitness eğitmenlerinin ve blogger’ların bedenlerini sergilemesine izin veriliyor” diye sormuştu.

Genç kadın, çıplak fotoğraflarını sevdiğini söyleyerek, “Uyumlu kadın bedenini bir kusursuzluk formu olarak görüyorum. Lütfen yargılamayın, sadece keyfini çıkarın” ifadelerini kullanmıştı.

Anufriyeva’nın derginin takvimine girmek için yarışmaya katıldığı belirtildi.

ANUFRİYEVA’YA TEPKİ YAĞDI

Genç kadının çıplak fotoğraflarına halktan ciddi tepkiler de geldi.

Örneğin Rus bir sosyal medya kullanıcısı, “Bizim bürokratlarımızın çıplak bedenlerinden başka sergileyecek hiçbir şeyi yok mu” sorusunu sordu.

Bir başkası ise Anufriyeva’nın “devlet memurluğuna uygun olmadığını” savundu.

Anufriyeva, daha önce de Rusya’yı terk ederek Batı’da yaşamak istediğini söylediği için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam