DOSABSİAD'da gelenek sürüyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 12:14
SON DAKİKA

DOSABSİAD’da gelenek sürüyor

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD), tarafından düzenlenen geleneksel sünnet organizasyonuyla bu yıl 120 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

reklam
DOSABSİAD’da gelenek sürüyor
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2019 - 18:25

reklam

DOSABSİAD tarafından 6’ncısı bu yıl düzenlenen sünnet organizasyonunda, DOSAB’lı sanayiciler geleneği sürdürdü. 120 ihtiyaç sahibi çocuk Özel Medicana Bursa Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla, erkekliğe ilk adımını attı.

DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Özel Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı; odalarında ziyaret ettikleri ailelere ve çocuklara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, “Ziyaretlerde yavrularımızın heyecanlarını ve ailelerimizin mutluluklarına bizzat şahit olduk. Yıllardır böyle bir hayra vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği bulunan sanayicilerimize ve yavrularımızın son teknolojiyle donanmış bir hastanede operasyon geçirmesi konusunda işbirliği içinde bulunduğumuz Özel Medicana Bursa Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam