Dündar, göreve resmen başladı | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 09:54
SON DAKİKA

Dündar, göreve resmen başladı

Osmangazi’de üçüncü kez belediye başkanı seçilerek tarihe geçen Mustafa Dündar, düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatasını alarak resmen görevine başlayan Dündar, yeni dönemde de Türkiye ve dünyada ses getirecek çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

reklam
Dündar, göreve resmen başladı
Son Güncelleme :

26 Nisan 2019 - 23:54

reklam

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Osmangazililerin güvenoyunu alarak üçüncü kez Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Mustafa , mazbatasını alarak 2019- 2024 hizmet dönemine başladı.

BUSKİ Konferans Salonu’nda düzenlenen törene eşi, kızı ve torunu ile birlikte katılan , mazbatasını Osmangazi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mükerrem Tekintürk’ün elinden aldı. Mazbata töreninde konuşan , “Geçtiğimiz 10 yıllık süreçte Osmangazi’de çok önemli çalışmalara imza attık. Türkiye ve dünyada ses getiren projelere imza attık. Vatandaşlarımız sandıkta önümüzdeki 5 yıl için daha bize yetki ve görev verdi. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Önümüzdeki 5 yılda onlara layık olarak görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz” dedi.

Düzenlenen törende Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa ile birlikte Cumhur İttifakı’ndan 27, Millet İttifakı’ndan ise 18 belediye meclis üyesi de mazbatalarını aldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam