Ekonominin patronuyla Bursa zirvesi | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

20 Nisan 2024 - 01:24
SON DAKİKA

Ekonominin patronuyla Bursa zirvesi

AK PARTİ Bursa Milletvekilleri, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Bursa’yı masaya yatıracak. Bursa’nın acil çözüm bekleyen sorunlarının ele alınacağı zirvenin tarihi henüz belli değil.

reklam
Ekonominin patronuyla Bursa zirvesi
Son Güncelleme :

15 Ekim 2019 - 12:15

reklam

AK PARTİ Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa’nın acil yatırım bekleyen konularını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile birlikte ele alacaklarını açıkladı.

Olay TV’de Mustafa Özdal’ın Yüz Yüze programına katılan Kılıç, “Bursa AK Parti iktidarı döneminde, sağlıktan ulaşıma 50 milyar liralık yatırım aldı. Yani merkezi hükümetimiz Bursa’nın taleplerine yanıt verdi. Bursa Milletvekilleri olarak Maliye Bakanımız Berat Albayrak ile Kızılcahamam kampında bir temasımız oldu. Bursa Milletvekilleri olarak Sayın Albayrak ile önümüzdeki günlerde biraraya gelerek, Bursa yatırımlarını konuşacağız. Bakan Albayrak, başta hızlı tren olmak üzere Bursa yatırımlarının desteklenmesi konusunda olumlu görüşlere sahip. Toplantıda, Sayın Albayrak’tan Bursa’ya öncelik vermelerini, yatırımlara destek sağlamalarını isteyeceğiz. Biz inanıyoruz ki, bu zirvede destek sözü alacağız. Zaten Bakan Bey de destek vermeye hazır.” açıklamasında bulundu.

AK PARTİ Bursa Milletvekillerinin Bakan Albayrak ile yapacağı görüşmenin tarihi henüz belli değil.

Bursa milletvekillerinin AK PARTİ’nin Kızılcahamam kampında görüştüğü Albayrak’ın, “Bursa’yı çok seviyor ve önemsiyoruz. Zaten Sayın Cumhurbaşkanı da bana başta hızlı tren olmak üzere Bursa’daki yarım kalan yatırımların bitirilmesi için talimat verdi. Hızlı tren için ödenek ayarlıyoruz çok yakında. Sadece hızlı tren değil, bu dönem Cumhurbaşkanı’nın da talimatlarıyla Bursa’ya çok ciddi yatırımlar yapacağız.” dediği aktarılmıştı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam