enBursa.com'da yeni dönem başlıyor | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

18 Nisan 2024 - 22:22
SON DAKİKA

enBursa.com’da yeni dönem başlıyor

Yeni nesil medyanın güçlü sesi enBursa.com, 16 Kasım 2019 (yarın) tarihinden itibaren yeni yayın dönemine başlıyor. enBursa.com, güçlenen kadrosuyla deneyim ve dinamizmi buluşturuyor.

reklam
enBursa.com’da yeni dönem başlıyor
Son Güncelleme :

15 Kasım 2019 - 19:10

reklam

Yayın hayatına 29 Ekim 2017 tarihinde başlayan enBursa.com, yeni bir döneme başlıyor.

EA Medya çatısı altında Bursa medyasına yeni bir soluk getirecek enBursa.com’un yeni dönem tanıtım toplantısı, 16 Kasım 2019’da (yarın), Nilüfer Konak Mahallesi Oğuz Sokak’taki yeni yerinde saat 14:00’te yapılacak.

Yaklaşık 2 yıl gibi kısa bir sürede yayınlarıyla adından sıkça söz ettiren enBursa.com, yeni dönemde de güçlü kadrosuyla başta Bursa olmak üzere Türkiye ve Dünya gündeminin nabzını tutmaya devam edecek.

Yaygın ve yerel basının yeniden şekillendiği bir dönemde “Sadece gazetecilik için biz varız!” diyerek, önemli bir atılım gerçekleştiren enBursa.com, güçlenen kadrosuyla da dikkat çekiyor. Deneyim ve dinamizmi bir araya getiren enBursa.com, Bursa basınının en etkin ve güvenilir kalemlerini bir araya getiriyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam