Erdoğan'ın Bursa mitingi nerede yapılacak? | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 10:09
SON DAKİKA

Erdoğan’ın Bursa mitingi nerede yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin ardından teşekkür turuna Bursa’dan başlıyor. Erdoğan, 4 Ağustos Pazar günü Bursa’da yapacağı mitingle iki büyük açılış gerçekleştirecek.

reklam
Erdoğan’ın Bursa mitingi nerede yapılacak?
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2019 - 12:10

reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 Ağustos Pazar günü yapacağı Bursa ziyaretinin hazırlıkları sürüyor.

MİTİNG SAAT 16.00’DA BADIRGA’DA

Erdoğan’ın Bursa programını açıklayan AK PARTİ Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Cumhurbaşkanımız Pazar günü İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun açılışını saat 16.00’da Badırga Bölgesi’nde yapacak. Burada vatandaşlarımızla buluşacak. Miting alanına ilçelerden ve şehir merkezinden servisler kaldırılacak” dedi.

Otobanın Saat 16.00’da “batı girişi” diye tabir edilen Badırga Mevkii’nde açılacağını ifade eden Salman, “Açılış miting havasında olacak. Bunun ardından Cumhurbaşkanımız Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecekler. Ardından da teşkilatlarımızla bir araya gelecektir. Miting alanı için belirlenen noktalardan servisler kaldırılacaktır” diye konuştu.

TEŞKİLATLA BULUŞACAK

Erdoğan’ın otoban açılışndan sonra AK Parti İl Teşkilatı ile de bir toplantı yapması bekleniyor.

Salman, “Cumhurbaşkanımız Bursa’yı çok seviyor ve değer veriyor. Bursalılar da Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’mizi seviyorlar. Her seçim döneminde partimize önemli destekler veriyorlar. Bizler de AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem sağlık hem de ulaşım alanında iki dev projeyi Bursa’mıza kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihinin önemli yatırımlarından olan İstanbul- Bursa- İzmir Otoyolu’nun son kısmının Pazar günü açılacak olması bayram sevinci yaşatacak. Cumhurbaşkanımız Bursa’dan hem Türkiye hem dünyaya önemli mesajlar verecek” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam