Eric Clapton Kuşadası tatilini yarıda kesti | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

29 Mart 2024 - 13:13
SON DAKİKA

Eric Clapton Kuşadası tatilini yarıda kesti

İngiliz gitarist, şarkıcı ve besteci Eric Clapton, lüks yatıyla dün geldiği Kuşadası’ndaki tatilini, iddiaya göre köpeğinin ölüm haberi üzerine yarıda kesti.

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2019 - 16:08

reklam
Eric Clapton Kuşadası tatilini yarıda kesti
reklam

Akdeniz’in cennet koylarını 11 milyon Euro’luk ‘Va Bene’ adlı yatıyla gezen, 6 dalda Grammy ödüllü, İngiliz şarkıcı ve besteci Eric Clapton, ülkesinde bıraktığı köpeğinin ölüm haberini alınca tatil programını iptal etti.

Dün (salı) akşam saatlerinde Kuşadası Körfezi’ne gelen Clapton, yat limana girmeden önce bir süre Güvercinada açığında bekledi.

İlçeyi yatından izleyen Clapton’un, bu arada kendisini İngiltere’ye götürecek özel uçağının Türkiye’ye gelmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Eric Clapton’ın fotoğraf veya görüntülerinin çekilmemesi için basın mensupları ise yat limanına alınmadı.

Clapton’un, Kuşadası’na gelip Efes Antik Kenti’ni gezmeyi de planladığı, köpeğinin ölümü üzerine tüm programını iptal ettiği belirtildi.

Clapton’un bugün öğle saatlerinde, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelen özel uçağıyla İngiltere’ye gideceği öğrenildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam