Esra Erol hastanelik oldu | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

19 Nisan 2024 - 00:48
SON DAKİKA

Esra Erol hastanelik oldu

Sunucu Esra Erol, kardeşi Eda Erol ile önceki gece Maslak’taki bir özel hastaneden çıkarken görüntülendi. Esra Erol, “Midem bulandı, biraz daha iyiyim” açıklamasını yaptı. Muhabirlerin, “Bebek mi bekliyorsunuz?” sorusu üzerine Esra Erol gülerek, “Öyle bir şey yok. Yaz aylarında sıcaklara aldanıp, klimaları açıp önünde durmayın. Herkes dikkat etsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra Erol kardeşler, araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu

Son Güncelleme :

27 Haziran 2019 - 17:12

reklam
Esra Erol hastanelik oldu
reklam

Habertürk’ün haberine göre, sunucu Esra Erol, kardeşi Eda Erol ile önceki gece Maslak’taki bir özel hastaneden çıkarken görüntülendi.

“ABLAM RAHATSIZLANDI”

Kameraları fark eden Eda Erol, elindeki evrak ile yüzünü gizlemeye çalıştı. Ablası Esra Erol’un sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Eda Erol, “Ablam rahatsızlandı. Mide bulantısı şikayetiyle geldik” dedi.

Muhabirlerin, “Esra Erol 3. kez bebek mi bekliyor?” sorularına Eda Erol, “Hayır, şu anda iyi. Korkulacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“HERKES DİKKAT ETSİN”

Ardından hastaneden çıkan Esra Erol, “Midem bulandı, biraz daha iyiyim” açıklamasını yaptı. Muhabirlerin, “Bebek mi bekliyorsunuz?” sorusu üzerine Esra Erol gülerek, “Öyle bir şey yok. Yaz aylarında sıcaklara aldanıp, klimaları açıp önünde durmayın. Herkes dikkat etsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra Erol kardeşler, araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam