EYT meşalesinin yakıldığı Bursa hafta sonuna hazır! | Bursa Haberleri - Bursa.Net.TrBursa Haberleri – Bursa.Net.Tr

28 Mart 2024 - 13:39
SON DAKİKA

EYT meşalesinin yakıldığı Bursa hafta sonuna hazır!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) bir kez daha Bursa’da toplanıyor. Kuruluş işlemleri tamamlanan Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’nin (BEYTD) resmi açılışı 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılacak. Açılışın mini mitinge dönüşmesi bekleniyor.

reklam
EYT meşalesinin yakıldığı Bursa hafta sonuna hazır!
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2019 - 14:10

reklam

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (EYTSYDD) aldığı federasyonlaşma kararı doğrultusunda il dernekleri birer birer açılıyor.

Kuruluş işlemleri tamamlanarak, çalışmalarına başlayan BEYTD’nin açılış töreni 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılacak.

BEYTD Kurucu Başklanı Turgay Ölüç ve Başkan Yardımcısı Yasemin Karaer, bugün enbursa.com’u ziyaret etti.

BEYTD’nin kısa süre önce kuruluş çalışmalarını tamamlayarak, üye kayıt işlemlerine başladığını belirten Başkan Ölüç, EYT mücadelesinde Bursa’nın önemli bir yeri olduğunu belirterek, 18 Kasım 2018 tarihinde Bursa’da yakılan EYT meşalesinin giderek büyüdüğünü söyledi.

EYTSYDD’nin yaklaşık 9 ay gibi bir süre içinde birçok bölge toplantısının yanısıra İstanbul’a iki büyük miting düzenlediğini hatırlatan Ölüç, toplantılara ve mitinglere katılımın EYT sorununun ciddiyetini bütün açıklığıyla gösterdiğini ifade etti.

“EYT için her zaman umut var” diye konuşan Ölüç, Uluyol Bursa Adliyesi’nin karşısında bulunan Bilgi İş Merkezi’nde faaliyetlerine başlayan BEYTD’nin EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın da katılımıyla açılacağını söyledi.

Ölüç, Bursa’daki açılış törenine İstanbul, Kocaeli, Gebze, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale ve İzmir gibi çevre illerden de çok sayıda katılım beklediklerini kaydetti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam